Praktijk

Samen op Stap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home

 

Van harte welkom op de website: Praktijk "Samen op stap".

 

Kindercounseling en coaching.

Verbinding, rust, balans, elementen die ieder van ons, elk gezin zoekt.  Maar soms lukt het kinderen niet  zo goed die balans te vinden. Praktijk Samen op Stap kan hierbij helpen en ondersteunt kinderen, jongeren en hun ouders.

 

Veel meer dan vroeger eist de maatschappij van alles van uw kind. Zo moet het bij voorkeur gezond, normaal, slim, …. en nog zoveel meer zijn.  Maar soms kunnen al die eisen uw kind teveel worden, en merkt  u dat uw kind onder die spanning gebukt gaat. Wordt die spanning te groot, mondt dit vaak uit in ontplofte vaten.

Dit kan ieder van ons overkomen.

Maar dit enerszijds merken en anderszijds uw kind helpen, zijn twee verschillende dingen.  

Met die worsteling bent u beslist niet de enige ouder.

 

Ik ga dus letterlijk “Samen op Stap”. Het is een hele uitdaging om via kindercounseling, coaching en kindertolk u  en uw kind te begeleiden. Zo ontdekt ieder zijn eigen kracht en energie, en vindt ieder zijn eigen plek terug.

Uw kind leeft op, maar ook u als ouder leeft op, en uw gezin. 

Slechts één aspect staat centraal: u en uw kind ontdekken zelf de antwoorden op de vragen of emoties waar het mee worstelt.

 

U zal merken dat bepaalde activiteiten in samenwerking gebeuren met mensen die ervaren zijn in een specifiek domein, ik heet ze welkom en kijk erg uit naar de samenwerking met hen !

 

Met blijheid in mijn hart kan ik melden dat ik vanaf maart 2014 ook werkzaam ben  in het Medisch psychopedagogisch centrum  'Kinderen centraal' onder leiding van Dokter Peter Nordin, Kinder -en Jeugdpsychiater (www.kinderencentraal.be).

 

Vanaf september 2014 ben ik verantwoordelijke voor het onderwijs in België wat kindertolk gebeuren betreft samen met 'Yves Boone'.

Dit in nauwe samenwerking met Janita Venema oprichtster van Present Child methode.

 

 

Onze voeten dragen ons, zetten ons in beweging en bepalen waar wij staan. Samen op Stap zet ieder van ons in beweging en jij bepaalt zelf welke richting jij opstapt.  Wil je snel stappen, of blijf je liever ter plekke kijken?  Neem je een zijweg, of stap je graag recht op je doel af? Alles is goed.

 

 

 

Powered by Wim Verboven
Contact